سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی چهلمین روز درگذشت دکتر گل‌محمدی را تسلیت گفت+گزارش تصویری مراسم چهلم

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۳ کد : ۱۵۸۰۷
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، طی پیامی چهلمین روز درگذشت استاد فقید، دکتر احمد گل‌محمدی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، در پیام دکتر معتمدی آمده است:

«هوالحی الذی لایموت»
چهل روز از درگذشت مرحوم احمد گل محمدی، عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی می گذرد. بدون شک از دست دادن یک دوست مهربان و همکار دانشمند، دلخراش است و تحملش دشوار. فقدان ایشان، ضایعه ای برای خانواده بزرگ دانشگاهیان این دانشگاه است.

این مصیبت را به خانواده محترم آن مرحوم، همکاران، دانشجویان و اساتید معزز دانشگاه علامه طباطبائی و جامعه علمی تسلیت عرض کرده و از درگاه پروردگار متعال برای آن زنده‌یاد، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسألت می‌کنم.

دکتر عبدالله معتمدی
سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی

گزارش تصویری مراسم چهلم این استاد فقید را در زیر می توانید مشاهده کنید.