اهدای جایزه دوسالانه اکو به عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۹ کد : ۱۶۶۲۱ خبر روز
دکتر میترا راه نجات، عضو هیات علمی گروه اقتصاد سیاسی و سیاستگذاری عمومی دانشگاه علامه طباطبائی برگزیده نخستین جایزه دوسالانه سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) در سال ۲۰۲۱ شد.
اهدای جایزه دوسالانه اکو به عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، پژوهش دکتر راه نجات با عنوان «تاثیر دیپلماسی اقتصادی ایران بر سیاست منطقه گرایی ایران در سازمان همکاری های اقتصادی(اکو)» با انتخاب هیات داوران با توجه به جنبه نوآوری، میان رشته ای بودن و خلاقیت در روش تحقیق و استفاده از روش تحقیق ترکیبی در حوزه اقتصاد سیاسی از بین بیش از 500 پژوهش رسیده به دبیرخانه دوسالانه اکو به عنوان پژوهش برگزیده در حوزه اقتصاد معرفی شد.
گفتنی است این جایزه به دارندگان پژوهش های نوین کشورهای عضو منطقه اکو در حوزه های: اقتصاد، تاریخ، فرهنگ، ادبیات و هنرهای زیبا،علم و فناوری، آموزش، کشاورزی و محیط زیست اهدا می شود.