دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۲۴ خبر روز
مربوط به پایان­ نامه­ ها و رساله ­ها (پارسا)
دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی

نظر به اینکه بند ۴۵ مصادیق تخلفات «دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی» مصوب اسفند ۱۳۹۳ وزارت متبوع، حقوق مادی (Economic Rights) مربوط به پایان­ نامه­ ها و رساله ­ها (پارسا) را متعلق به دانشگاه دانسته است، انتشار این آثار کلاً یا جزئاً منوط به اجازه دانشگاه می‌باشد.
معاونت پژوهشی با هدف بازدارندگی اشخاص از ارتکاب ناخواسته تخلف پژوهشی در چاپ بدون مجوز کتاب برمبنای پایان‌نامه/رساله، از سال ۱۳۹۷ باستناد «دستورالعمل حقوقی نشر پایان نامه ها و رساله ها» اقدام به صدور کتبی این مجوز برای متقاضیان آن اعم از دانش‌آموختگان و اساتید راهنما نموده و جهت تسهیل در روند اعطای مجوز نیز فرم الکترونیکی به نشانی وبگاه معاونت پژوهشی https://research.atu.ac.ir را آماده سازی کرده است. ضمناً انعکاس موضع از طریق پیامک و ایمیل نیز به مخاطبین یادشده انجام خواهد شد. لازم به ذکر است چاپ آثار دانشجویی در انتشارات دانشگاه از طریق کمیسیون تخصصی بررسی آثار دانشجویی زیر نظر مرکز چاپ و انتشارات و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه صورت می‌گیرد.