درخشش دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در مسابقات موت هانری دونان

۰۳ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۵۹ خبر روز اطلاعیه ها
درخشش دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در مسابقات موت هانری دونان

هشتمین دوره مسابقات موت کورت یادواره هانری دونان، در روز 28 مرداد ماه در کمیته بین المللی هلال احمر برگزار شد. این مسابقات با حضور 12 تیم از دانشگاه های سراسر کشور که عموما متشکل از دانشجویان کارشناسی ارشد حقوق بین الملل و یا روابط بین الملل بودند، در شهر تهران برگزار شد و با درخشش دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به مربیگری خانم مریم آقایی همراه گردید. تیم دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از خانم نیلوفر فروزانفر دانشجوی کارشناسی حقوق آقایان علی زهره دانشجوی کارشناسی حقوق و امیر آذرشاد دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل به عنوان یکی از چهار تیم برتر مسابقات به دور بعدی راه پیدا کردند. این تیم همچنین موفق به کسب جایزه بهترین لایحه و کیفرخواست کتبی شد. علاوه بر این آقای سید محسن سید محمدی دانشجوی ترم پنج حقوق در دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب جایزه بهترین پژوهشگر این دور از مسابقات شدند. نکته قابل توجه در تیم دانشگاه علامه طباطبایی متشکل بودن تیم دانشگاه از دانشجویان دوره کارشناسی بود. موت آکادمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی این موفقیت را به مجموعه ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبایی،معاونت محترم پژوهشی دانشگاه، معاونت محترم مالی دانشگاه، مدیریت دفتر همکاریهای علمی و بین المللی، ریاست محترم دانشکده حقوق و علوم سیاسی و معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و اساتید و دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی تبریک می گوید.