حذف درس یا دروس در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۱۰ خبر روز
اطلاعیه آموزشی
حذف درس یا دروس در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

به استحضار می رساند که حذف ترم و یا حذف یک یا چند درس در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 کماکان تابع مقررات، قوانین و آیین نامه های آموزشی مرتبط به مقطع تحصیلی با توجه به سال ورود دانشجو می باشد و حذف ترم و مرخصی برای نیمسال جاری نداریم. بر این مبنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا به شرط احراز یکی از شرایط ذیل و ارائه مدارک و مستندات لازم حداکثر تا 25 اردیبهشت ماه سال 99 و در صورت تایید و تصویب آن در شوراها و کمیسیون های مرتبط، امکان حذف درس یا دروس و یا حذف ترم در کلیه مقاطع به صورت موردی بررسی خواهد شد:

1. دانشجویانی که در مناطق محروم استقرار داشته و امکان دسترسی به اینترنت و زیرساخت های اینترنی در محل سکونت خود برای حضور آنلاین در کلاس های مجازی اساتید را ندارند.

2. دانشجویانی که خود و یا اعضای درجه اول خانواده آنها (پدر، مادر، همسر، فرزند، برادر و خواهر) درگیر بیماری کرونا و یا  سایر بیماری های صعب العلاج شده اند.

3. دانشجویانی که در نیمسال جاری دروس عملی اخذ کرده اند و امکان ارایه این دروس به صورت مجازی از سوی استاد مربوطه امکان پذیر نمی باشد. بدیهی است تایید استاد مربوط ضروری می باشد.