پذیرش بدون آزمون سال تحصیلی 1400-1399

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۱۲۸ خبر روز اطلاعیه ها
پذیرش بدون آزمون دانشگاه لرستان و دانشگاه شهاب دانش
پذیرش بدو ن ازمون دانشگاه لرستان و دانشگاه شهاب دانش

دانشگاه لرستان در نظر دارد در راستای اجرای سیاست های شورای هدایت استعداد درخشان، نسبت به پذیرش دانشجو در قالب گ پذیرش بدون آزمون" برای سال تحصیلی 1400-1399  در دو مقطع گ کارشناسی ارشد ناپیوسته" و " دکتری تخصصی" اقدام نماید.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرایط پذیرش رشته های دارای ظرفیت و دریافت فرم های مربوطه و مدارک و مستندات لازم به سایت دانشگاه لرستان به آدرس http://lu.ac.ir "بخش اخبار" مراجعه نمایند.

همچنین دانشگاه شهاب دانش اقدام به پذیرش دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته  برای سال تحصیلی1400-1399 می نماید.
دانشجویان متقاضی می بایست جهت بررسی و ثبت نام حداکثر تا تاریخ 1399/4/31 به وبسایت این دانشگاه به آدرس www.shdu.ac.ir  قسمت خبرها مراجعه و یا با شماره 025-32317171 داخلی 151 تماس حاصل فرمایند.