قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۶۰۲ خبر روز اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری

با سلام به اطلاع میرساند: حداکثر زمان ارسال در خواست تمدید سنوات تحصیلی نیم سال دوم سال تحصیلی1400-99دانشجویان مشمول اعطای سنوات تحصیلی از شورای تحصیلات تکمیلی و کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه 10 خرداد ماه اعلام میگردد. مقتضی است ترتیبی اتخاذ نمایید تا از ارسال مدارک در پایان نیم سال تحصیلی به دلیل فرصت اندک برای دفاع دانشجویان از یک سو و عدم طرح موضوع در کمیسیون موارد خاص دانشگاه به علت حجم بالای درخواست ها از سوی دیگر جلوگیری به عمل آید. بدیهی است درخواست های که پس از 10 خرداد ماه ارسال گردد حسب اولویت تاریخ وصول، جهت طرح در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده وکمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه برنامه ریزی خواهد شد و از طرح موارد در خواستی فوری به هر دلیلی، معذور خواهیم بود و عواقب آن بر عهده دانشجو است. -جهت دریافت تمدید سنوات تحصیلی تکمیل فرم تمدید سنوات از سایت دانشکده حقوق وعلوم سیاسی -آموزش-فرم ها و جهت راهنمایی بیشتر با کارشناس رشته مربوط خود در دانشکده هماهنگ نمایید.