خبر فوری تغییر زمان امتحان

تغییر زمان امتحان
۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۵۲۵۶ اطلاعیه ها
مهم و فوری به اطلاع کلیه اساتید محترم و دانشجویان عزیز می رساند که به دلیل وجود اشکال در سرویس اینترنت دیتاسنتر ارائه دهنده خدمات به دانشگاه که متاسفانه باعث اختلال در سامانه مجازی شده است و خارج از کنترل دانشگاه است، ضمن عذرخواهی بابت ایجاد مشکل، کلیه امتحانات ساعت ۱۰ به بعد روز چهارشنبه ۱۶ تیر ماه به همان ساعت در روز شنبه ۱۹ تیر ماه منتقل خواهد شد. در خصوص امتحانات ساعت ۸ و ۸:۳۰ صبح نیز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
خبر فوری تغییر زمان امتحان

مهم و فوری

عذرخواهی بابت ایجاد مشکل، کلیه امتحانات ساعت 10 به بعد روز چهارشنبه 16 تیر ماه به همان ساعت در روز شنبه

19 تیر ماه منتقل خواهد شد.

در خصوص امتحانات ساعت 8 و 8:30 صبح نیز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.