تازه های کتاب: انتشار جلد سوم کتاب حقوق بانکی

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۵۶۱۵ خبر روز
تازه های کتاب: انتشار جلد سوم کتاب حقوق بانکی

روابط بانکی در زندگی روزمره بخشی جدانشدنی از آن است و امروزه در یک جامعه مدرن مدنی هیچ فعالیتی را بدون آنکه بانک در آن مداخلهای نداشته نباشد نمیتوان یافت. رشد چشمگیر بانکهای مختلف در ایران در دهههای اخیر و حضور آنها به صورت نرمافزارهای (اپلیکشینهای) تلفنهای هوشمند برای پرداخت آسان در امور روزمره، خود بیانگر این مسأله است. به همین طریق نظام حقوقی «به حساب و برای خدمات بانکی پایهای» وارد میشود تا تنظیمگری کند. این نظام هر چند در ایران قدمت دارد اما همچنان ابعاد حقوقی آن ناشناخته باقی مانده است. در ایران حقوق بانکی نظام پیچیدهای شده است که این به ماهیت و ویژگیهای آن بر میگردد که باید دقیق مطالعه شود. علاوه بر آن، کارکرد و مدیریت بانک در نظام بانکی نیز قابلیت دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. همه این موارد، موضوعات سه جلد کتاب حقوق بانکی را در بر می گیرد.
پلان سه جلد کتاب به صورت بایسته های حقوق بانکی (جلد نخست)،کارکرد بانکی (جلد دوم) و مدیریت بانکی (جلد سوم) است.

از ویژگی های کتاب می توان به موارد زیر اشاره کرد :
۱- کل نظم حقوق بانکی با دیدگاهی تطبیقی مورد بررسی قرار گرفته است.
۲- جریان رویه قضایی در حقوق موضوعه ایران مطالعه شده و کتاب ترکیب بحثهای تئوریک و عملیقضایی است.
۳- نویسنده از طرح قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران غافل نبوده و جابجا مواد مختلف آن بحث شده است.
۴- اختلاف دیدگاهی حقوق بانکی و حقوق مدنی و بعضا تجارت بین الملل با دقت نشان داده شده است.
۵- نهایت اینکه این کتاب به عنوان مرجع حقوق بانکی که در آن بحثهای تئوریک و عملی هر دو آمده است برای وکلای بانکی و قضات این حوزه، کارمندان و مدیران شبکه بانکی و هر فردحرفه ای دیگری که علاقه مند ورود به این حوزه است مفید خواهد بود.

کلید واژه ها: بانکی حقوق بانکی بانکی جلد حقوق ایران کتاب جلد نظام