ثبت نام ​دوره کوتاه مدت بین المللی روانشناسی جنایی- قانونی

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۶۴۸۰ اطلاعیه ها

​دوره کوتاه مدت بین المللی روانشناسی جنایی- قانونی ، دوره ایست که به بررسی علمی زمینه ها، علل و عوامل بروز جرم و بزه‌دیدگی، نحوه کشف و شناسایی جرم و مرتکب آن، فرایند مصاحبه و ارزیابی روانشناختی، روشهای مجازات و جایگزین حبس ، ارایه شیوه های بازپروری مجرمان، توانبخشی و توانمندسازی بزه‌دیدگان، می پردازد. از این رو این دوره می تواند زمینه های پیشگیری درسطوح مختلف از جمله پیشگیری نخستین (اولیه) برای متخصصان تعلیم و تربیت، پیشگیری دومین (ثانویه)، شناسایی به موقع افراد در معرض خطر و پیشگیری سومین (ثالثیه) درمان و بازپروری مجرمان و بزه دیدگان را در برگیرد. این رشته در خدمت معلمان، والدین، پلیس و قضات، روانشناسان، جرم‌شناسان، وکلا و کارکنان زندان ها می باشد.

باتوجه به تصویب برگزاری دوره مزبور در دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری دانشگاه پوآته فرانسه، بدین وسیله ضمن ارسال اطلاعیه دومین دوره، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گردد تا مراتب شروع و پذیرش، به نحو مقتضی به اطلاع علاقه مندان تحت نظارت حضرتعالی رسانده شود.