فراخوان بورسیه اراسموس پلاس دانشگاه گوتینگن آلمان

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۳ کد : ۱۶۶۶۱ اطلاعیه ها

پیرو رایزنی‌های مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه با دانشگاه گوتینگن آلمان، امکان بهره‌مندی یک نفر از دانشجویان مقطع دکتری در یکی از رشته‌های زبان‌شناسی، فلسفه، تاریخ، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و یا مطالعات منطقه‌ای از بورسیه اراسموس پلاس این دانشگاه در نیمسال آینده فراهم آمده ‌است.

دانشجویان داوطلبی که دارای شرایط لازم مطابق شیوه‌نامه اعزام دانشجویان به دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت که به پیوست ایفاد می‌گردد، تا 19 دی ماه ۱۴۰۰ اقدام لازم انجام پذیرد.

طرحنامه رساله دکتری متقاضیان گرامی باید تصویب شده یا در مرحله تصویب باشد و موضوع پایان نامه آنها ترجیحا مرتبط به مسائل مربوط به ایران و یا مناطق پیرامون باشد تا بتوانند از راهنمایی یا مشاوره استادان معرفی شده از سوی دانشگاه گوتینگن در این مدت بهره‌مند گردند.

انتخاب نهایی بر اساس کارنامه آموزشی و پژوهشی داوطلبان گرامی که به معاونت پژوهشی دانشکده ارسال شده باشد، انجام خواهد شد.

لینک دریافت فرم ویژه شرکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کارگاه ها، المپیادها و دوره های کوتاه مدت آموزشی-پژوهشی بین المللی

لینک دریافت شیوه نامه شرکت دانشجویان دانشگاه عالمه طباطبائی در کارگاه ها و دوره های آموزشی- پژوهشی در سطح بین المللی