آیین تودیع جناب آقای دکتر موسوی نیا و معارفه جناب آقای دکتر مومنی، معاونین محترم پژوهشی دانشکده به روایت تصویر

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۶۷۹۴ خبر روز

مراسم تودیع  دکتر سیدرضا موسوی نیا معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و معارفه  دکتر مجیدرضا مومنی معاون جدید پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور ریاست محترم دانشکده برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مدیران محترم گروههای آموزشی و رئیس کتابخانه دانشکده و کارمندان معاونت پژوهشی دانشکده  در روز شنبه 18/10/1400 برگزار شد، دکتر عباسی ضمن تقدیر و تشکر از دکتر موسوی نیا  و خدمات شایسته ایشان در بخش معاونت پژوهشی، برای دکتر مومنی  مدیر جدید این بخش آرزوی موفقیت روزافزون نمود.
این مراسم که  با اهدای لوح تقدیری با امضای ریاست دانشگاه به دکتر موسوی نیا صورت گرفت به پایان رسید.