برگزاری جلسه اعضای شورای دانشکده حقوق و علوم سیاسی با رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری برای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه در افق ۱۴۰۵

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۶۹۱۸ خبر روز
برگزاری جلسه اعضای شورای دانشکده حقوق و علوم سیاسی  با رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری برای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه در افق ۱۴۰۵

در راستای نگارش و برنامه ریزی راهبردی دانشگاه در افق 1405 جلسه ای با حضور اعضای محترم شورای دانشکده حقوق و علوم سیاسی و جناب آقای دکتر حسین پور رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری و مسئول نگارش برنامه راهبردی 5 ساله دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر عباسی رئیس دانشکده نکاتی را در مورد اهمیت برنامه ریزی و برخورداری از برنامه راهبردی مطرح کردند. یکی از ویژگی های مهم این برنامه را برخورداری از رویکرد پایین به بالا دانستند و اشاره کردند که این رویکرد بدین معنا است که برنامه از گروه ها و دانشکده اخذ می شود و در نهایت با برنامه کلان راهبردی دانشگاه پیوند می خورد. ایشان عملیاتی بودن برنامه، برخورداری از شاخص ارزیابی و واقع گرا بودن آن را از مهمترین ویژگی های این برنامه بر شمردند. در ادامه پیشنهادات، سئوالات و نکات مورد نظر اعضای شورای دانشکده مطرح گردید.