اطلاعیه شماره 1 آزمون جامع دی ماه 1395

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۰۰ خبر روز اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان دکتری که حایز شرایط شرکت در آزمون جامع دی ماه 1395
اطلاعیه شماره 1 آزمون جامع دی ماه 1395

-آزمون جامع در روز شنبه مورخ 95/10/4  راس ساعت 8.30 الی 12.30 دروس الزامی صبح و ساعت 14الی 16 بعد از ظهر دروس اختیاری در دانشکده بر گزار میگردد.

-مواد درسی اعلام شده برای رشته های حقوق خصوصی -علوم سیاسی -جامعه شناسی سیاسی و مسایل ایران ،حقوق عمومی و حقوق بین الملل عمومی همان مواد درسی اعلام شده در آزمون خرداد 95 می باشد .

- رشته های روابط بین الملل و حقوق جزا وجرم شناسی :دانشجویانی که برای دومین بار  در آزمون شرکت می نمایند همان مواددرسی که در آزمون خرداد ماه بوده امتحان می دهند .و دانشجویانی که برای اولین بار شرکت می نمایندمواد درسی  اعلام شده را شرکت می نمایند.