حضور رئیس پژوهشکده تحول علوم انسانی در جلسه شورای دانشکده

۰۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۷۲۴۵ خبر روز
حضور رئیس پژوهشکده تحول علوم انسانی در جلسه شورای دانشکده

با هدف بررسی ابعاد مختلف برنامه دانشگاه در افق1405 ارزش بخشی و ارتقا جایگاه علوم انسانی، نظریه پردازی در علوم انسانی، بازنگری برنامه ها و منابع درسی و نیل به اهداف فکری در علوم انسانی، جلسه ای با حضور رئیس پژوهشکده تحول علوم انسانی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار گردید. در ابتدای این جلسه آقای دکتر عباسی رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم، توضیحاتی را در باره دانشکده و لزوم تحول در علوم انسانی ارائه کردند. در ادامه دکتر فاتحی توضیحاتی را در مورد پژوهشکده، اهداف و چشم انداز آن ارائه نمودند و به این مساله مهم اشاره کردند که نیاز است علوم انسانی کشور مطابق با تحولات و تغییرات صورت گرفته خود را بازیابی و متحول کند، با شرایط بومی کشور تطبیق پیداکند و سرفصل های دروس مختلف نیز با هدف ارتباط با جامعه و نهادهای حکومتی اصلاح و کاربردی شوند.در ادامه نیز اعضای شورای دانشکده نقطه نظرات و دیدگاه های خودرا مطرح نمودند.

شایان ذکر است، با توجه به شرایط کرونا این جلسه به صورت ترکیبی(حضوری-مجازی) برگزار گردید.