کسب رتبه در نخستین دوره مسابقات ملی شبیه سازی حقوق دادرسی مدنی

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۱۷۳۱۸ خبر روز
کسب رتبه در نخستین دوره مسابقات ملی شبیه سازی حقوق دادرسی مدنی

به مدد الهی و لطف همکاران نخستین دوره مسابقات ملی شبیه سازی حقوق دادرسی مدنی با همکاری انجمن علمی حقوق، کلینیک حقوقی دانشگاه علامه طباطبایی، همراهی معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و مساعدت معاونتهای پژوهشی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور ۲۶ تیم از دانشگاه های تهران (حقوق تهران و فارابی)، شهید بهشتی، الزهرا (س)، امام صادق (ع)، علوم قضایی و خدمات اداری، بین‌المللی امام خمینی قزوین، شهید چمران اهواز، شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، سنندج و اصفهان(خوراسگان)، دانشگاه پیام نور واحد زرقان فارس، موسسات آموزش عالی خراسان، عمران و توسعه همدان و  دانشگاه علامه طباطبایی در بهمن و اسفند ۱۴۰۰ در دو مرحله کتبی و شفاهی و بصورت الکترونیکی برگزار شد. دور نهایی این مسابقات با حضور هشت گروه برگزیده از میان 26 گروه شرکت کننده طی چهار جلسه دو ساعته در تاریخ 1400/12/9 با موفقیت به پایان رسید.
ضمن سپاس از همکاری همه عزیزان مشوق، همراه و همکار بویژه دکتر فتحی، اقای باخدا و اقای امینی و تشکر از شرکت کنندگان در این رویداد ملی و با عرض شادباش به برگزیدگان؛ مفتخر هستیم که نتیجه نخستین دوره مسابقات ملی شبیه سازی حقوق دادرسی مدنی را به شرح زیر اعلام  داریم:

۱. تیم برگزیده نخست: تیم شماره ۵ (دانشگاه تهران) با عضویت آقایان سیدشادمهر کلانتریان، محمدمتین علی و خانم سیده کیمیا موسوی شهری

۲. تیم برگزیده دوم: تیم شماره ۱۷ (دانشگاه علامه طباطبایی) با عضویت آقایان علی فرزین، سروش امینی و علی جاهد

۳. برنده عنوان بهترین ارائه دهنده: آقای محمد رجبی از تیم شماره ۱۳ (دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری)

۴. برنده عنوان بهترین دادخواست: دادخواست تیم شماره ۲۴ (دانشگاه علامه طباطبایی) با عضویت خانم‌ها مهسا پیران، سپیده مهدوی و بهاره مختاری

۵. تیم اخلاق: تیم شماره ۶ (دانشگاه شهید بهشتی)

۶. تیم شایسته تقدیر: تیم شماره ۱۰ (دانشگاه امام صادق) با عضویت آقایان محمدرضا قنبریان بادی، محمدجواد حیدری هرستانی و محمدجواد عابدی.