برگزاری جلسه تقدیر از زحمات سرکار خانم سوری و معارفه آقای نوروزی به عنوان مدیر آموزش

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۷۳۹۸ خبر روز

جلسه تقدیر و تشکر از زحمات 10 ساله سرکار خانم سوری مدیر سابق آموزش دانشکده و معارفه آقای نوروزی به عنوان مدیر جدید آموزش با حضور هیات رئیسه دانشکده، تعدادی از اساتید و همکاران اداره آموزش برگزار گردید. در ابتدای این جلسه آقای دکتر کوشکی معاون آموزشی دانشکده از اهمیت آموزش، تلاش های همکاران و ضرورت تغییر صحبت کردند. در ادامه آقای دکتر عباسی رئیس دانشکده ضمن تشکر از زحمات یک دهه ای خانم سوری در آموزش اظهار داشتند که آموزش قلب تپنده دانشکده است و همیشه برای دانشگاه مهم بوده و امیدواریم با حضور آقای نوروزی شاهد پیشرفت و تعالی آن باشیم. در ادامه جلسه استاد دکتر ضیایی بیگدلی نیز سخنانی در مورد اهمیت آموزش و تشکر از خدمات مدیر سابق آموزش اظهار فرمودند. سرکار خانم سوری، آقای نوروزی، دکتر پاسبان، دکتر صالح چی و دکتر مومنی و سرکار خانم حسامی نیز در این جلسه نکاتی را ابراز فرمودند.