افتتاح اتاق گفتگو در کتابخانه دانشکده به منظور گفتگوی دانشجویان یا ملاقات های استادان گرامی

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۱۷۵۱۹ خبر روز

در واپسین روزهای اسفندماه ۱۴۰۰،‌ با حضور هیئت رئیسه و کارکنان کتابخانه دانشکده حقوق و علوم سیاسی، اتاق مخصوصی در سالن مطالعه کتابخانه به‌منظور بهره‌برداری دانشجویان و استادان گرامی افتتاح شد. این اتاق با هدف ایجاد مکانی مناسب جهت گفت‌وگوی دانشجویان و یا ملاقات‌های استادان گرامی تجهیز و راه‌اندازی شده است. دکتر عباسی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی با تشریح اهداف راه‌اندازی این اتاق، عزم دانشکده به تشویق فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی را خاطرنشان ساختند. ایشان هم‌‌چنین بر تجهیز بیشتر این اتاق در سال آینده و فراهم آوردن امکانات دیگر برای دانشجویان تأکید کردند. گرفتن عکس‌های دسته‌جمعی یادگاری توسط هیئت رئیسه و کارکنان کتابخانه دانشکده پایان‌بخش این مراسم بود.