طرح جوانه

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۸۳۷۹ اطلاعیه ها

در راستای کاربردی سازی پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با رویکرد توسعه خدمات و محصولات با قابلیت تجاری سازی، سومین دوره طرح جوانه با همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود. این برنامه در سه بخش حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های فناورانه و نوآورانه، حمایت از تحقیقات فناورانه و نوآورانه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی و محققین در دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و حمایت از شرکتی‌های نوپا فناور و نوآور زایشی این موسسات، و از طریق فراخوان سراسری انجام می‌گیرد. لذا خواهشمند است دستورات مقتضی را جهت اطلاع رسانی به اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرقوم فرمایید. مبلغ حمایت برای پایان نامه های کارشناسی ارشد 20 میلیون تومان و برای دکترا 40 میلیون تومان می باشد که قابلیت اضافه شدن تا سقف دوبرابر مبالغ بیان شده را نیز دارد. همچنین  ‌جهت کسب اطلاعات بیشتر همکاران گرامی می توانند به آدرس https://pit.msrt.ir/fa/page/1428 مراجعه نمایند و یا با شماره 48394209 کارشناس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه سرکار خانم حسنلو تماس حاصل فرمایند.

پوستر طرح جوانه