دانشگاه آدام میکیویچ لهستان و دانشگاه علامه طباطبائی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۸۳۸۴ خبر روز

به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی و پیگیری های دکتر آجیلی عضو هیأت علمی گروه روابط بین الملل تفاهم نامه دانشگاه علامه طباطبائی  و دانشگاه آدام میکیوویچ شهر پوزنان لهستان امضا شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خوشامدگویی به هیئت سه نفره دانشگاه آدام میکیویچ، گفت: دانشگاه علامه طباطبائی، بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور و بزرگترین دانشگاه علوم انسانی غرب آسیا است. این دانشگاه  رابطه خود را با دانشگاه های خارج از کشور گسترش داده و با بسیاری از دانشگاه های منطقه و خارج از منطقه تفاهم نامه های علمی امضا کرده است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی برگزاری کرسی‌های زبان فارسی در دانشگاه های مختلف است، اعلام کرد: آمادگی داریم این کرسی را نیز در لهستان نیز راه اندازی کنیم. همچنین به دنبال گسترش روابط در قالب نشست‌ها گفت و گوها و فعالیت‌های علمی هستیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اعلام اینکه این دانشگاه آمادگی پذیرش دانش جهانی را دارد، گفت: نگاه اندیشمندان ما نسبت به مناسبات جهانی، متفاوت از آن چیزی است که در رسانه‌ها منتشر می‌شود. سیاست خارجی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس همین نگاه پیشرفته است. منطقی که پشت این نظر وجود دارد بر مبنای گفت و گو است و ما آمادگی داریم این منطق را به وسیله استادان و اندیشمندان علوم انسانی دانشگاه در مناسبات جهانی تشریح کنید.
گفتنی است دانشگاه آدام میکیویچ لهستان با بیش از صد سال قدمت، یک دانشگاه پژوهشی در پوزنان، لهستان است. این دانشگاه در شش واحد آکادمیک اصلی و پنج مدرسه تحقیقاتی متشکل از بیست دانشکده و دانشکده دکتری با پردیس‌هایی در سرتاسر شهر قدیمی موراسکو تشکیل شده‌است. دانشگاه آدام میکیویچ لهستان پنج هزار کارمند آکادمیک و بیش از 38هزار دانشجو دارد که در ۸۰ رشته، تحصیل می‌کنند.