گزارش همایش FATF ( دوشنبه 15 آذرماه)

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۹۸۴ خبر روز اطلاعیه ها
گزارش همایش FATF ( دوشنبه 15 آذرماه)
گزارش همایش  FATF ( دوشنبه 15 آذرماه)

معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با همکاری گروه آموزشی حقوق خصوصی و اقتصادی همایشی با عنوان "ابعاد حقوقی و اقتصادی همکاری با گروه ویژه اقدام مالی(FATF)" را ۱۵ آذر ماه برگزار نمود .

بعد از پذیرش وثبت نام شرکت کنندگان و تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ، افتتاح مراسم با سخنرانی آقای دکتر سید منصور میر سعیدی ریاست  دانشکده حقوق و علوم سیاسی، و باحضور مدیر گروه حقوق خصوصی جناب دکتر رحیمی و با سخنرانی سخنرانان صبح ، دکتر حشمت الله فلاحت پیشه عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با موضوع (الزامات صیانتی همکاری ایران با گروه ویژه اقدام مالی)، و  دکتر مصطفی کواکبیان با موضوع(الزامات حقوقی و سیاسی همکاری با FATF)  اغاز شد و در سخنرانی های نوبت عصر دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص (ماهیت همکاری ایران با گروه ویژه اقدام مالی از منظر حقوق بین الملل)، دکتر  صمد عزیز نژاد با موضوع ( نقش قوه مقننه  در اجرایی  شدن برنامه اقدام در تعامل  با FATF) دکتر امین جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص (بررسی توصیه های FATF از منظر حقوق جزای اقتصادی و دکتر فیضی چکاب عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی (جایگاه حقوقی و قانونی FATF و پی آمدهای همکاری با آن)سخنرانی نمودند. سخنران اختتامیه جناب اقای دکتر امیر حسین آبادی ریاست کانون وکلای دادگستری بودند.

این مراسم در  تالار شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی تا ساعت 17.30 بعد از ظهر ا اما داشت.