کارگاه پروپوزال نویسی پایان نامه و رساله : برگزار شده در روز سه شنبه 95/9/16

۱۷ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۰۵ خبر روز اطلاعیه ها
کارگاه پروپوزال نویسی پایان نامه و رساله : برگزار شده در روز سه شنبه 95/9/16

در ابتدای کارگاه آقای دکتر امین جعفری در مورد نحوه نگارش پایان نامه در ایران و کشورهای دیگر پرداختند و به طور مرحله به مرحله نحوه نگارش پایان نامه رادر کشورها مقایسه کردند. ایشان برای دانشجویان اقداماتی که برای نگارش پایان نامه و رساله باید انجام دهند را با  پرسش و پاسخ با دانشجویان توضیح دادند و در پایان از ویژگی های یک پایان نامه خوب باید داشته باشد و مواردی که در پایان نامه باید رعایت شود توضیح دادند.

سپس دکتر موذن زادگان برای دانشجویان اظهار داشتند که یک چارچوب نظری تحقیق به عنوان یک مجموعه زنجیره ای است که هر عضوی از آن که وجود نداشته باشدیا ناقص باشد بقیه هم تحت تاثیر قرارمیگیرند. ایشان تمامی مراحل تحقیق را یک به یک به دانشجویان توضیح داده و بعد از آن در مورد اجزای پروپوزال توضیح دادند. در آخر نیزاز دانشجویان رفع اشکال شد و به سوالهایشان جواب داده شد.

معاونت پژوهشی دانشکده