*مراسم تقدیر و معرفی پژوهشگران برتر دانشکده برگزار شد*

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۰۳۰۸ خبر روز
*مراسم تقدیر و معرفی پژوهشگران برتر دانشکده برگزار شد*

مراسم تقدیر و معرفی پژوهشگران برتر دانشکده برگزار شد

به روال هرسال و در پایان هفته پژوهش مراسم تقدیر و تجلیل از پژوهشگران برتردانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد. در این مراسم که در تاریخ 5 دی ماه در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد، ابتدا دکتر عباسی ریاست دانشکده به تشریح سیاست ها و برنامه ها و بویژه برنامه راهبردی سال 1401 دانشکده پرداختند و بر اهمیت تدوین دقیق برنامه سال 1402 تاکید نمودند. در ادامه آقای دکتر مومنی معاون پژوهشی دانشکده گزارشی از روند موجود با تاکید بر موت کورت ها، نشست های حل مسائل کشور، فصلنامه ها و مجلات، تفاهم نامه ها، کنفرانس های بین المللی، گرنت ها و همچنین برنامه راهبردی دانشکده ارائه نمودند. ایشان همچنین از تشکیل تیم موت کورت روابط بین الملل و برگزاری اولین دوره مسابقات ملی موت کورت روابط بین الملل و علوم سیاسی با میزبانی دانشکده حقوق و علوم سیاسی خبر دادند.

در پایان از افراد زیر تقدیر و تجلیل به عمل آمد:

1 - سرکار خانم دکتر هدی غفاری                 رتبه اول پژوهشگر برتر

2 - جناب آقای دکتر محمد هادی جواهر کلام         رتبه دوم پژوهشگر برتر