نشست جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل

۰۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۰۸۱۲ خبر روز
نشست جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل

نشست جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل برگزار شد.

نشست جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل به عنوان یکی از پیش نشست های همایش بین المللی " نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران"  که در روز 15 اسفند ماه 1401 در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد، به همت معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار گردید.

در این نشست آقایان دکتر سید جلال دهقانی فیروز آبادی در خصوص جایگاه جمهوری اسلامی ایران در نظام نوین بین الملل، دکتر عنایتی از وزارت امور خارجه در خصوص پیامد بحران اوکراین بر خلیج فارس و دکتر مجید عباسی درباره پیامدهای بحران اوکراین بر روابط ایران و روسیه سخنرانی کردند.

این نشست علمی- تخصصی با مدیریت دکتر مجیدرضا مومنی معاون پژوهشی دانشکده و با حضور دانشجویان و مهمانانی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و همچنین وزارت امور خارجه برگزار و با پرسش و پاسخ حاضران این جلسه خاتمه یافت.