۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۰۸۶۳ خبر روز

نشست علمی- تخصصی" راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در تقابل با سیاست های آمریکا در منطقه غرب آسیا"برگزار شد.

نشست مشترک دانشکده حقوق و علوم سیاسی با اندیشکده روابط خارجی و جبهه مقاومت اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با عنوان " راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در تقابل با سیاست های آمریکا در منطقه غرب آسیا " با سخنرانی آقایان دکتر محمد باقر خرمشاد، دکتر سید جلال دهقانی فیروز آبادی، دکتر عباسعلی رهبر و دکتر مجید عباسی با حضور دانشجویان و مهمانانی از اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این نشست هر کدام از اساتید از مناظر مختلفی به سیاست های آمریکا در غرب آسیا و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با آنها پرداختند.

در پایان نیز سخنرانان به پرسش های حاضران در نشست پاسخ دادند.