جشن هفته سرآمدی آموزش دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۱۴۴۱ خبر روز
جشن هفته سرآمدی آموزش دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

جشن هفته سرآمدی آموزش، به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید و همکاران نمونه اداره آموزش دانشکده در 12 اردیبهشت در سالن شهید بهشتی با حضور اساتید دانشکده و همچنین جناب آقای دکتر صابری عضو محترم هیأت رئیسه و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر عباسی رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت هفته آموزش نکاتی را در خصوص اهمیت استادی و ارزشمندی کار در حوزه آموزش مطرح نمودند. در ادامه  دکتر کوشکی معاون آموزشی دانشکده، گزارشی از روند امور آموزشی انجام گرفته در سال گذشته مطرح کردند. سپس جلسه با حضور گروه موسیقی و نوازندگی سنتی ادامه یافت و در ادامه جناب آقای دکتر خرمشاد از اساتید گروه علوم سیاسی به عنوان سخنران پایانی از تجارب خود در زمینه آموزش صحبت کردند.

در انتهای مراسم از آقایان دکتر همایون حبیبی، حمیدرضا علومی یزدی و ابراهیم برزگر به عنوان اساتید نمونه و از خانم ها فخراد خانی و باروتیان به عنوان همکار نمونه معاونت آموزشی دانشکده تقدیر به عمل آمد.