امضای تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن شرکت‌های اکتشاف و تولید و دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۳ کد : ۲۲۰۳۴ خبر روز

تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن شرکت‌های اکتشاف و‌تولید و دانشگاه‌ علامه طباطبایی جمعه در نمایشگاه‌ بین‌المللی نفت تهران امضا شد.

دانشگاه علامه طباطبائی در راستای اهداف راهبردی خود به منظور کمک به مسائل کشور در حوزه های موضوعی گوناگون و گسترش همکاری های دو جانبه با انجمن شرکت های اکتشاف و تولید  با هدف انجام پروژه های پژوهشی مشترک و ارایه خدمات مشاوره و همچنین فراهم آوردن زمینه جذب نیروی متعهد و متخصص، اقدام به امضای تفاهم نامه همکاری نمود.

اهم اهداف این تفاهم‌نامه که توسط مهندس شمس رئیس‌هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های اکتشاف و تولید با نمایندگان دانشگاه‌ها امضا شد، انجام طرح‌های پژوهشی و توسعه فناوری و حمایت از تزهای دکتری در بخش‌هایی است که شرکت‌های اکتشاف و تولید نیازمند بهبود و توسعه در حوزه‌های فنی و تخصصی، حقوقی و قراردادی، و تامین مالی و سرمایه‌گذاری هستند.هدف انجمن که شهریورماه گذشته ثبت شده این است که مشکلات و چالش‌های شرکتها را استخراج و برای حل آنها در قالب یک انجمن اقدام کند تا شرکت‌های اکتشاف و تولید مجبور نباشند به طور مجزا در پی رفع چالش‌ها باشند.