آیین پایانی ششمین همایش بین‌المللی اربعین در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۲۸۲۳ خبر روز
آیین پایانی ششمین همایش بین‌المللی اربعین در دانشگاه علامه‌طباطبائی

آیین پایانی ششمین همایش بین‌المللی اربعین با عنوان: «اربعین، همبستگی ملی، همگرایی اسلامی و مقاومت جهانی» به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

اختتامیه ششمین همایش بین‌المللی اربعین با عنوان: «اربعین، همبستگی ملی، همگرایی اسلامی و مقاومت جهانی»،‌ 20 شهریورماه 1402 به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد این دانشگاه برگزار شد.
این همایش در محورهای «اربعین؛ سیاست و روابط بین‌الملل»، «اربعین؛ مطالعات فرهنگی - اجتماعی»، «اربعین؛ مطالعات مدیریتی اقتصادی»، «اربعین؛ الهیات و فلسفه»، «اربعین؛ هنر و ادبیات»، «اربعین؛ روان‌شناسی و سلامت»، «اربعین و علوم ارتباطات»، «اربعین و تجربه زیسته»، با حضور اندیشمندان، پژوهشگران، استادان و صاحب نظران برگزار شد.