دعوت به مشارکت در جشنواره روشنا 98

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۸۰ خبر روز
دانشکده مدیریت و حسابداری
دعوت به مشارکت در جشنواره روشنا 98

دانشکده مدیریت و حسابداری طی سالهای 93 تا 97 در جهت برقراری پیوند بین دانشگاه، صنعت و جامعه و با هدف آشنایی دانشجویان با نیازهای صنعت و کمک به تأمین نیروی انسانی صنایع و شرکتهای فعال در عرصه اقتصاد کشور از طریق جذب دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه، اقدام به برگزاری جشنواره فرصتهای شغلی روشنا نموده است. پس از تجربه موفق برگزاری پنج دوره از این جشنواره، دانشکده در حال برنامه ریزی برای اجرای جشنواره ششم در روزهای 8 تا 10 اردیبهشت ماه سال 1398 می باشد.

خاطر نشان می سازد که جناب آقای دکتر مهدی گودرزی عضو محترم هیأت علمی دانشکده و سرپرست مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه مسئولیت اجرای جشنواره را بر عهده دارد و پاسخگوی سؤالات احتمالی می باشد

در ضمن پیشینه و برنامه های اجرایی این جشنواره در سال 97 در وب سایت دانشکده مدیریت و حسابداری قسمت ارتباط با صنعت قابل رویت است.