شرایط برگزاری کارگاه های درون دانشگاهی

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۱۵ خبر روز
در سطح دانشکده‌ها/پژوهشکده‌ها
شرایط برگزاری کارگاه های درون دانشگاهی

به منظور افزایش کیفیت و روشمند کردن کارگاه‌های آموزشی(Training Workshop) که در سطح دانشکده‌ها/پژوهشکده‌ها برگزار می‌شود و پیرو تبادل نظرهای اعضای محترم شورای پژوهش و فناوری دانشگاه در جلسه 1398/3/4، تمامی کارگاهها باید دارای ویژگی‌های ذیل باشند: 1) هدف و موضوع کارگاه آموزشی باید حداقل مشتمل بر یکی از چهار ویژگی «مهارت آموزی»،‌ «آموزش فن یا تکنیک»،‌ «آموزش فرایند» و یا «معرفی ابزار جدید» باشد. 2) کارگاه آموزشی باید «تمرین محور» باشد و در شرایط مطلوب از ظرفیت پیگیری تمرین و رفع اشکال پس از اتمام  کارگاه (Follow-up tasks) برخوردار باشد. 3) موضوعات کارگاه با سرفصل های مصوب درس یا دروس مربوط همپوشانی نداشته باشد. گفتنی است درخواست هایی که پس از تاریخ این ابلاغ با عنوان کارگاه واصل گردد، ولی فاقد شرایط فوق باشد در قالب سخنرانی (Lecture) یا مشابه آن قابل پیگیری است.