فراخوان بورسیه اراسموس پلاس دانشگاه کراکوف لهستان

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۶ کد : ۱۶۶۲۹ اطلاعیه ها

پیرو رایزنی‌های مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه تربیت مدرس کراکوف لهستان، امکان بهره‌مندی یک نفر از دانشجویان رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی از بورسیه اراسموس پلاس این دانشگاه در نیمسال آینده فراهم آمده ‌است.

دانشجویان داوطلبی که دارای شرایط لازم مطابق شیوه‌نامه ذیل در ارتباط با  اعزام دانشجویان به دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت می باشند، به معاونت پژوهشی دانشکده مراجعه نمایند.  بر اساس ارزیابی کارنامه علمی و پژوهشی داوطلبین یک نفر معرفی خواهد شد. لیست نهایی در تاریخ 19 دی ماه ۱۴۰۰ به سازمان مرکزی جهت اقدام مقتضی ارسال خواهد شد.

فرم ویژه شرکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کارگاه ها، المپیادها و دوره های کوتاه مدت  آموزشی-پژوهشی بین المللی

شیوه نامه شرکت دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در کارگاه ها و دوره های آموزشی- پژوهشی در سطح  بین المللی