12 نشریه علمی پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر کشور قرار گرفت
12 نشریه علمی پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر کشور قرار گرفت
۱۲ نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برترکشور قرار گرفت
بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، ۱۲ نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در میان نشریات برترکشور قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی، مدیرمرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از کسب ضریب تأثیر مناسب توسط نشریات علمی دانشگاه و نیز قرار گرفتن ۸ نشریه از نشریات دانشگاه به عنوان نشریات هسته پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد.
بر این اساس، به تازگی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) وضعیت استنادی نشریات در سال ۱۳۹۷ را منتشر کرده است و از ۲۹ مورد نشریه بررسیشده دانشگاه در سال ۱۳۹۷، برای ۲۸ نشریه ضریب تأثیر محاسبه شد. از این میان، ۲۱ نشریه (به شرح ذیل) توانستند در بین نشریات پراستناد کشور (۱۲ نشریه در Q۱ و ۹ نشریه در Q۲ قرار گیرند. این میزان نسبت به سال قبل از رشد ۲۴ درصدی برخوردار است.
شایان ذکر است ضریب تأثیر نشریات علمی همه ساله بر اساس میزان استناد به مقالاتِ دو سال گذشته توسط ISCمحاسبه و اعلام میشود.
ردیف عنوان نشریه ضریب تأثیر کیفیت
۱ برنامه ریزی رفاه و توسعه اجتماعی ۰.۴۲۶ Q۱
۲ پژوهش های ترجمه در زبان و ادبیات عربی ۰.۳۹۳ Q۱
۳ پژوهش های راهبردی سیاست ۰.۴۴۸ Q۱
۴ پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران ۰.۳۵۴ Q۱
۵ پژوهشنامه اقتصادی ۰.۵۰۰ Q۱
۶ فرهنگ مشاوره و روان درمانی ۰.۸۹۶ Q۱
۷ مطالعات تجربی حسابداری مالی ۰.۷۸۶ Q۱
۸ مطالعات رسانه های نوین ۰.۵۸۹ Q۱
۹ مطالعات روانشناسی بالینی ۰.۴۹۳ Q۱
۱۰ مطالعات مدیریت (بهبود و تحول) ۰.۷۰۲ Q۱
۱۱ مطالعات مدیریت صنعتی ۰.۳۵۷ Q۱
۱۲ مطالعات مدیریت گردشگری ۰.۹۷۹ Q۱
۱۳ اندازه گیری تربیتی ۰.۲۵۰ Q۲
۱۴ بازیابی دانش و نظام های معنایی ۰.۳۰۲ Q۲
۱۵ پژوهش حقوق عمومی ۰.۳۳۸ Q۲
۱۶ پژوهش حقوق کیفری ۰.۲۶۵ Q۲
۱۷ پژوهش های اقتصادی ایران ۰.۳۰۲ Q۲
۱۸ حکمت و فلسفه ۰.۰۸۳ Q۲
۱۹ دولت پژوهی ۰.۲۷۱ Q۲
۲۰ روان شناسی افراد استثنایی ۰.۳۸۹ Q۲
۲۱ مطالعات مدیریت کسب و کار هوشمند ۰.۴۰۴ Q۲
دکتر موسوی رضوی بیان کرد که هشت نشریه از نشریات دانشگاه علامه (به شرح ذیل) به عنوان نشریات «هسته» معرفی شده ¬اند؛ به این معنی که کیفیت بالای آن¬ها از نظر محتوای علمی، پس از بررسی و تحلیل دقیق توسط گروهی از متخصصان رشته¬های مرتبط، محرز شده است. بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، شاخص¬هایی چون به ¬روزبودن موضوعات پژوهشی، کاربردی بودن یافتهها، خوانایی و کیفیت علمی، روش¬شناسی دقیق، ارائه فهم¬پذیر داده¬ها، بحث منطقی، استدلال دقیق و شیوه نتیجه¬گیری در انتخاب نشریات هسته مد نظر قرار می¬گیرند.
۱- پژوهش حقوق خصوصی ۲- پژوهش¬های اقتصادی ایران ۳- پژوهش¬های ترجمه در زبان و ادبیات عربی ۴- پژوهشنامه اقتصادی ۵- پژوهشنامه معارف قرآنی ۶- متن¬پژوهی ادبی ۷- مطالعات مدیریت (بهبود و تحول) ۸- مطالعات مدیریت صنعتی
علاوه بر موارد فوق، هشت نشریه ذیل، در لیست نشریات انتظار قرار گرفتهاند. این لیست مشتمل بر نشریات نمایهشدهای است که از کیفیت قابل قبولی برخوردار بوده و ارزش علمی اثباتشدهای دارند. این مجموعه بر اساس معیارهای مشخص و بهینه از لیست نشریات اولیه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام استخراج میشوند و در صورت حفظ و ارتقای کیفیت به نشریات هسته تبدیل میشوند. امید است با توجه به برنامههای در دست اجرا در سال آینده ۱۶ نشریه هسته داشته باشیم.
۱-پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران ۲- مطالعات مدیریت گردشگری ۳- فرهنگ مشاوره و روان درمانی ۴- مطالعات روانشناسی بالینی ۵- برنامه ریزی رفاه و توسعه اجتماعی ۶- روان شناسی تربیتی ۷- علوم اجتماعی ۸- حکمت و فلسفه
جدول ذیل وضعیت نشریات را نسبت به سال قبل نشان میدهد که نشانگر رشدی قابل قبول است:
ردیف شاخص ها سال ۱۳۹۶ سال ۱۳۹۷
۱ تعداد مجلات ارزیابی شده دانشگاه ۲۶ ۲۹
۲ تعداد نشریات هسته ۶ ۸
۳ نشریات قرار گرفته در Q۱ ۱۱ ۱۲
۴ نشریات قرار گرفته در Q۲ ۷ ۹
۵ نشریات قرار گرفته در Q۳ ۴ ۵
۶ نشریات قرار گرفته در Q۴ ۱ ۲
۷ فاقد استناد ۲ ۱
نظر شما :